semi bungalow met hellende kap - bungalow bouw

Ga naar de inhoud
BungalowBouw-Nederland heeft uit haar vele ontwerpen een basis-collectie levensloopbestendige woningen samengesteld. Alles geheel aanpasbaar naar uw eigen wens, smaak en eventuele toekomstige behoefte.
Energielabel a+++ energiearme bouw
Standaard hoge kwaliteit bouw levert standaard een hoger Energielabel.  
De BungalowBouwNederland ( BBN) woningen worden standaard BETER gebouwd. dit betekend dat er veel isolaties worden ingebracht en er luchtdicht wordt gebouwd. Tesamen met een efficient verwarmingssysteem en een pakket PV panelen ( zonnepanelen) verkrijgen de BBN woningen standaard Energielabel A+++. en dat merkt u aan de energiekosten, nu en in de toekomst.
Meer lenen voor een energiezuinige woning: Energielabel krijgt invloed maximale hypotheek.
 
Koop je een woning met een laag energieverbruik, dan mag je vanaf 2024 meer lenen. Afhankelijk van het energielabel mag een bepaald bedrag buiten beschouwing worden gelaten, en kun je dus optellen bij je maximale hypotheek.
  • A+++ € 20.000,-  tot € 30.000,-
  • A++++ zonder energieprestatiegarantie € 40.000,-
  • A++++ met energieprestatiegarantie voor minimaal 10 jaar € 50.000,-
Het bouwen van een woning met A++++ label is eenvoudiger te realiseren bij een andere manier van bouwen zoals het bij Staalframebouw het geval is. Er is dan al standaard aanmerkelijk meer isolatie dan bij een massieve woning. De isolatielagen kunnen  door de open bouwconstructie eenvoudig kan worden uitgebreid. Bij een woning van 400 m3 kost een upgrade van een A+++ naar een A++++ ca. € 7.500,00. Uiteraard heeft de upgrade ook voordelen en leidt tot nog minder energieverbruik waardoor deze investering zichzelf op termijn terugverdient.Hieronder vindt u de levensloopbestendige woningen met een hellende kap. Als u op de plaatjes klikt ziet u meer aanzichten en ook de plattegronden, die volledig aanpasbaar zijn.   
Terug naar de inhoud