Bungalowbouw Nederland: onze diensten voor u! - bungalow bouw

Ga naar de inhoud
Levensloopbestendige woningen.  

Bij het woord levensloopbestendige woningen denken veel mensen aan een bejaardenwoning. En nog niet zo heel lange geleden was dat ook zo. Tijden veranderen echter en de verzorgingsstaat zoals we die kenden is allang passé. En als je als 50plusser of wellicht nog jonger de middelen hebt is het zaak tijdig te zorgen dat er ook na het pensioen en de tijden daarna een woning is waar je kunt blijven woningen ook als de mobiliteit wat minder wordt. Ook zaken als een fijn en stil binnenklimaat worden steeds belangrijker als je wat ouder wordt. En niet te vergeten is het wel fijn als de woning zo veel mogelijk voorziet in de eigen behoefte aan warmte, warm water, ventilatie en stroom, de veel benoemde energieneutraliteit. Onafhankelijk worden hoort ook een beetje bij het ouder worden. BungalowBouwNederland kan u helpen met het realiseren van een woning die de rest van leven lang uw thuis kan blijven. Op deze website vindt u een collectie mooie moderne bungalows in kubistische bouwstijl om zo te bouwen of als inspiratie voor een eigen ontwerp.

U kunt dus ook aan de hand van een bestaand ontwerp een nieuw ontwerp laten maken. De kosten voor dit traject zijn afhankelijk van uw wensen en de eisen welke door u en de overheid worden gesteld maar zijn altijd betaalbaar. Uw bouwbudget is het uitgangspunt voor het maken van een ontwerp voor u staat daarmee zelf mee aan het roer. Het schetsontwerp wordt voorzien van een actuele bouwkostenraming waarna u kunt bepalen of u door (kunt en wilt ) gaan met het proces.   

Onze ontwerpers hebben kennis van alle nieuwe materialen en producten en door goede afspraken met producenten, leveranciers en bouwers blijven de mooiste zaken veelal gewoon betaalbaar.

Neem de proef op de som en maak een geheel vrijblijvende afspraak om een kennis te maken. De Bungalow-Bouw-Nederland ontwerpers komen bij u thuis als u dat op prijs stelt.bungalow ontwerpen en bouwen
Terug naar de inhoud